Stichting Ons Bildt

't Bildts Aigene
stichting Ons Bildt

Nijs

prizen ferleegd fan 'n stikminnig boeken!

Plaatst: donderdeg 22 juny 2017
de prizen fan 'n stikminnig boeken binne ferleegd in priis!
Even kike op www.stichtingonsbildt.nl (winkel)

Bildtse Post 14 juni: presintasy Tomke!

Plaatst: woensdeg 14 juny 2017

PDF: bildtse post tomke 14 juni 2017 pdf.pdf

Bildtse Tomke boeky

Plaatst: frijdeg 9 juny 2017
't Bildtse Tomke boeky is d'r weer! "Met Tomke 't jaar deur". Fergeefs te halen bij de bibletheek. Is ok boeky fan 'e maand juny en july.
Dut sette Baukje Luinstra op facebook:

Hieperdepiep, ''t nije Bildtse boeky: Met Tomke 't jaar deur, is út, Deuze Bildtstalige útgave is mooglik maakt deur Stichting Ons Bildt. En in 't Bildts overset deur Geke Postma en myn persoantsy. Fenoffen weer an 't genieten weest in de Krobbekeet fan St.- Anne, 't Ferhaaltsy:'' n Mooi steertsy' foorlezen. Soa fijn om te doen, gyn foto maar weer heeldal in myn elemint. In de bieb en bij Bildts Aigene( kantoor SOB) binne de boekys te krijen, heeldal fergeefs. Dus... Nim Maar Met! Alle peuters hewwe 't Tomkeboeky deuze week al met na huus kregen.

lammetsymet

Plaatst: frijdeg 19 maai 2017
kommende dînsdeg staan wy met 'n mooie stand fan Bildts Aigene op 'e lammetsymet!

Boek fan 'e maand maai: Tekenend 't Bildt

Plaatst: dînsdeg 2 maai 2017
In maai kin dut boek fan jou weze foor maar 10 euro !
sien ok op facebook fan Stichting Ons Bildt foor meer foto's.

Nijsargyf